Fraud Blocker

Stiai ca exista obiecte de decor funerar?

Obiectele de decor funerar sunt multiple, ti le descriu aici.

Obiecte de decor funerare sunt importante pentru a crea o atmosferă solemnă și respectuoasă!Iată câteva dintre obiectele funerare pe care ProFian le poate pune la dispoziție:

  • Catafalc: Acesta este un cadru decorativ pe care se așază sicriul.
  • Suport cruce: Acesta poate fi folosit pentru a susține crucea care va fi așezată creștinește lângă sicriu. Suportul este metalic, finisat și în două culori.
  • Suporți lumânări pentru sicriu: Acestea sunt confecționate manual de către echipa noastră și se poziționează în cele 4 colțuri ale sicriului alături de lumânări.
  • Suport înalt de lemn pentru lumânare aprinsă. Acesta poate fi folosit pentru a susține o lumanare aprinsă, care poate fi plasată într-un loc special în timpul ceremoniei.

Ar putea fi folosite și alte obiecte, precum icoane sau fotografii ale persoanei decedate.

Toate articolele funerare ajută ca organizarea slujbei de înmormântare să se transforme într-un ultim omagiu de poveste!

Organizarea unei slujbe de inmormantare, tinand cont de indrumarea unui specialist, reflecta respectul, recunostinta si dragostea fata de persoana pierduta.

Astfel ceea ce organizezi v-a reflecta caracterul acelui om.

Tot in categoria obiectelor de decor se includ si:

Monumente funerare: Acestea includ pietre funerare, statui, cruci sau plăci comemorative care sunt amplasate de obicei pe morminte pentru a marca locul de înmormântare și pentru a comemora persoana decedată.

Flori și coroane funerare: Florile au fost folosite de mult timp în cadrul ceremoniilor funerare și sunt simboluri ale respectului și compasiunii. Ele pot fi aranjate sub formă de buchete, coroane sau alte aranjamente florale speciale.

Lumânări: Lumânările reprezintă lumină și spiritualitate în multe tradiții religioase. Ele sunt adesea aprinse în timpul slujbelor funerare sau sunt lăsate să ardă pe mormânt ca simbol al amintirii și înțelegerii.

Vaze funerare: Vazele funerare sunt utilizate pentru a ține flori sau alte plante înmormântate în apropierea mormântului. Acestea pot fi confecționate din diverse materiale, cum ar fi ceramică, piatră sau metal.

Mulțumim pentru atenția acordată!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Call Now ButtonSUNA ACUM