Fraud Blocker

Ai auzit termenul de pachete biserica?

Ai vazut vreodata pachete biserica?

Termenul de „pachete biserica” poate include o serie de articole folosite în timpul ceremoniei de înmormântare. Acestea pot varia în funcție de tradițiile culturale și religioase. Iată elementele principale care fac parte din termenul „pachete biserica„, conform tradițiilor creștin-ortodoxe actuale.

  • Lumânări: Acestea sunt adesea folosite în timpul ceremoniei funerare și pot fi aprinse în memoria persoanei decedate. Pot fi alese în diferite dimensiuni.
  • Prosoape sicriu și cruce: Acestea sunt folosite pentru mânerele sicriului (se aranjază prin mâner și sunt ținute toată perioada ceremoniei funerare, ulterior se înmânează groparilor). Prosopul pentru cruce se prinde în partea de sus a crucii în semn de doliu.
  • Cruce de lemn: Crucea de lemn se pune în sicriu alături de persoana defunctă în semn că aceasta a purtat veșmântul ortodoxiei în perioada vieții. -Toiagul: Este lumânarea spiralată care se arde la mormânt timp de 40 de zile.
  • Set tamaiat: Acesta poate include tămâie, cățuie, lumânări mici și pastile chibrit și cărbuni pentru a arde tămâia. Tămâierea este adesea folosită în timpul ceremoniilor religioase.
  • Doliu piept: Acesta este un simbol important și poate fi purtat de membrii familiei în timpul ceremoniei. La final se aruncă în mormânt.
  • Icoană de pus pe piept: Aceasta poate fi purtată de un membru al familiei în timpul ceremoniei și ulterior pusă în sicriu alături de persoana decedată.

Alege și tu înțelept, alege ProFian!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Call Now ButtonSUNA ACUM