Fraud Blocker

Pachete parastas sau pachete impartit

La o inmormantare ai nevoie de pachete impartit

Pachete împărțit sau pachete parastas pentru slujba, pot fi personalizate în funcție de nevoile și preferințele familiei. Acestea includ, de obicei, o varietate de elemente definitorii, precum:

  • Vase: Acestea sunt utilizate pentru a adăposti hrana în timpul ceremoniei. Acestea sunt din ceramică, foarte rezistente și calitative.
  • Mâncare proaspătă: Unele pachete parastas pot include preparate culinare proaspete, cum ar fi plăcinte și prăjituri alături de preparate tradiționale. Acestea sunt pregătite cu mare grijă și atenție de către firma de catering cu care colaborăm de mult timp.
  • Mâncare ambalată individual: Pentru a evita riscul contaminării, unele pachete parastas pot include mâncare ambalată individual (cașcaval sigilat, salam, pate, etc.)

Un pachet de împărțit este un pachet care conține produse alimentare care sunt oferite la ceremonia funerară sau la parastas. Parastasul este o tradiție creștină, iar pachetul de împărțit este unul dintre elementele importante ale ceremoniei.

În general, pachetul pentru împărțit este oferit rudelor apropiate celui decedat sau prietenilor apropiați, și este oferit în semn de respect și comemorare a persoanei care nu mai este lângă noi.

Casa Funerară ProFian oferă serviciul complet de înmormântare, inclusiv pachetele pentru parastasul din ziua înmormântării, astfel încât să ușureze sarcina familiilor, acestea având datoria de a participa la slujbă!
Un serviciu funerar complet crează o poveste în amintirea celor pierduți!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Call Now ButtonSUNA ACUM