Fraud Blocker

Norme legislative despre articolul funerar: sicriu

Sicriu sau cosciug?

În ultimii ani, o preocupare tot mai mare pentru protejarea mediului înconjurător a dus la o creștere a cererii pentru sicriu ecologic sau biodegradabil. Acestea sunt făcute din materiale naturale, precum lemnul reciclat sau fibră de bambus.

Sicriul ecologic este, de obicei, mai puțin costisitoare decât cele tradiționale. Este disponibil în diferite modele și dimensiuni pentru a se potrivi cu necesitățile și preferințele familiei decedatului. El poate fi personalizat cu decorațiuni naturale. Flori și frunze, pentru a crea o atmosferă mai blândă și mai naturală în timpul ceremoniei de înmormântare.

În multe țări, există norme legale care reglementează dimensiunile și materialele sicrielor care pot fi folosite în cadrul unei înmormântări. Aceste norme pot fi diferite de la o țară la alta sau chiar de la o regiune la alta.

În Regatul Unit, normele privind sicriele sunt stabilite de Asociația Națională a Directorilor de Înmormântări (National Association of Funeral Directors – NAFD) și de Asociația Națională a Cimitirelor (National Association of Cemeteries – NAC).

În alte țări, cum ar fi Italia sau Franța, normele privind sicriele sunt stabilite de guvern și de autoritățile sanitare.

Este important să se respecte aceste norme legale atunci când se alege un sicriu.

Este important să se consulte cu o companie de servicii funerare sau cu un director de înmormântări pentru a afla mai multe despre normele specifice din zona în care se va desfășura înmormântarea.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Call Now ButtonSUNA ACUM